berichtje
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Bart
13 September 2009 | Canada, Lacombe
Alweer een tijdje geleden sinds mn laatste berichtje. Nu is het zondag ochtend en hebben we gelegenheid om op t internet te zijn. De laatste tijd veel gezien en gedaan. Vorig weekend zijn we met alle jongens naar Lucy en haar ouders gegaan. Lucy is een student uit Red Deer, en Byrge (noorwegen)kende haar. Haar ouders zijn 10 jaar geleden uit Engeland naar Canada geemigreerd, dus kregen we echte engelse thee, en het was wel geinig om het engelse accent te horen. Maar anyway, ze woonden op een donders mooi plekje. het lag aan de Red Deer River, deze rivier had hele steile oevers. De indianen maakten hier gebruik van door buffalo's op te jagen richting de rivier. Bij de rivier aangekomen drukten de buffels achter in de kudde de voorste buffels over de rand. Zo konden ze makkelijk een boel buffels tegelijk doden. Onder aan de steile wanden konden we nog steeds de botten van de buffalo's zien liggen. Daar dus wat rondgelopen bij de buffalo jump, en nog gebarbequed met zijn allen. Al met al een geslaagd weekend. Afgelopen week nog wat moois meegemaakt. Ludze nam ons woensdag mee naar de Richie bros. auction in Edmonton. Ik had geen idee wat het was, maar het bleek een grote veiling te zijn van vrachtwagens, trekkers, combine's, auto's, en nog veel meer groot materieel. We hebben de hele ochtend rondgelopen en alles bekeken. Ook nog even bij de veiling zelf geweest, was geinig om te horen hoe dat ging, je kon er geen woord van verstaan. Op de terugweg langs de veeveiling in Ponoka geweest, dat was ook wel interessant om te zien. Dat is waarschijnlijk dezelfde veiling waar pap het over had. Maar het was een groot terrein vol met hekken en beef cows. En daar rijden wat cowboy,s te paard doorheen, leuk om eens te zien! Gister avond zijn we weer uitgeweest in Red Deer, een zeer geslaagde avond. Ook omdat collega Byrge's vriendinnen en vriend uit noorwegen overgekomen waren naar hier. Dus met alle Noren en nog wat andere mensen uit de buurt naar Red Deer geweest ,2 auto's vol. Maar genoeg geschreven, we gaan nu met Jos en Marthijn naar een meer in de buurt geloof ik.
Groeten !!
Bart
13 September 2009 - 19:28
Lubbie En Henk:
Je begint je omgeving aardig te verkennen begrijpen wij.En aan feestjes ontbreekt het je ook niet.
Geniet zoveel je kunt.
We leven met je mee. -
14 September 2009 - 12:19
Mariska:
Volgens mij ontvang je mijn berichten niet ;).. Na je eerste sms had ik ook terug gereageerd op dat nummer. Nu kreeg ik vandaag je sms of ik wilde terug smsen op dat nummer om te kijken of hij wel werkt, dus hij werk niet denk ik =P
Beide smsjes heb ik wel gehad maar jij blijkbaar geen 1 van mij ;)
Mooi dat het je daar bevalt en dat je al heel wat van je omgeving gezien hebt! Zo'n veilig klinkt idd erg grappig
In mij sms had ik gezet:
dat wanneer je me wilt bellen je eerst even moet smsen want ik ben erg druk (veel met werk en heb verzorg paard/fries in ruinen waar ik veel op rij)
maar aangezien jij mijn berichten niet ontvangt helpt dat ook niet echt haha!
Kuss
15 September 2009 - 18:20
Betsy En Willem:
Dat had je goed bekeken, Bart, even naar Canada! Het lijkt ons superleuk wat je daar doet. We begrijpen goed dat er niet gesukkeld wordt. Blijf schrijven, wij blijven lezen! -
16 September 2009 - 09:25
Sietse En Samantha:
Haai Bart!
Zo te lezen heb jij het wel naar je zin daar in het verre Canada! Ik ben jaloers hoor, het lijkt me een prachtig land.
We houden je in de gaten, dus vooral veel posten :)
Liefs Sietse en Sam -
20 September 2009 - 10:07
Van Den Brink:
hee neef!
Alles goed?
Als ik dat allemaal zo lees verveel je je gelukkig niet. We wensen je nog een leuke tijd daar.
gr , -
20 September 2009 - 18:59
Hendrik:
Bart,
Gisteren hoorden we al van verre jouw bromfiets aankomen. Vincent bracht hem terug.
Op tv was iets over het veilen van machines in de bouw in Spanje. De bouwwereld stort daar helemaal in. Ik meende van het veilingbedrijf iets te horen wat deed denken aan wat jij schreef over het gebeuren in Edmonton.
Ik vraag me wel eens af hoe jullie het hebben met het eten. Regelen jullie dat zelf of?
De maisoogst in de omgeving begint op gang te komen. Hier achter, richting Uffelte, was een perceel van Albert al kaal. Tot horens
jepa -
28 September 2009 - 16:50
Chiel:
Eej Bart.
Ik zie dat je je goed vermaakt, mooi op de trekker, denk dat je die passie toch wel wat van mij hebt overgenomen. Post nog ff wat foto's zou ik zegge en doe kalm an
Gr.